Etsi tuotteita

 
 


  06 - 4333888
  06 - 4331049
 
varasto@koneita.com

  Janne Lillvis
  050 - 4052031
 
janne.lillvis@koneita.com

  Sami Kulju
  050 - 3266063
 
sami.kulju@koneita.com

  Jukka Valkama
  040 - 7720759
  jukka.valkama@koneita.com

  Toimitusjohtaja:
  Tuomas Tukeva
  040 - 4555302
 
tuomas.tukeva@koneita.com

  Huolto (työstökoneet)
  huolto@koneita.com
  040 - 0476692


  Radiolaitemyynti:
 
  Jyrki Nieminen
  040 - 8273811
 
jyrki.nieminen@koneita.com
Tilaa
uutiskirje!
Tilaa
katalogi!Lukkoseppä kirjat ja DVD:t

Etusivu  > Lukkoseppä kirja ja DVD:t
Visual Guide to Lock Picking 

Selkeä ja helppotajuinen kirja, joka opettaa tiirikoinnin salat ”visuaalisella” tavalla. Antaa todella hyvät tiedot erilaisten lukkojen tiirikointiin. Erittäin arvostettu ja suosittu kirja. Englanninkielinen.  


Hinta  38 €
Complete Guide to Lock Picking

Tämä kirjan tekemiseen meni viisi vuotta.
Antaa ”askel askeleelta” ohjeet ja opastuksen erilaisten lukkojen avaukseen tiirikoilla. Yksityiskohtainen, kuvitettu ja selkeä englanninkielinen kirja. 80 sivua.
Tiirikoinnin lisäksi myös muita avausmenetelmiä opetetaan.


Hinta: 37 €
Basic Locksmithing

Lukkosepän peruskirja. Antaa tärkeät tiedot
lukkosepän työstä, menetelmistä sekä välineistä.  Tämä on hyvä peruskirja kaikille lukkojen ja avaimien kanssa työskenteleville. Eräs kaikkein suosituimpia lukkoalan kirjoja USA:ssa. Englanninkielinen.


Hinta  37 €
Tämän parempaa ja tehokkaampaa tapaa oppia erilaisia tiirikointi tekniikkoja ei löydy. Tällä DVD:llä opetetaan erilaisten työkalujen käyttöä erilaisiin lukkoihin. Todella selkeät ja visuaaliset menetelmät, joissa käytetään auki leikattuja lukkoja, jolloin näet oikean tekniikan täydellisesti. Lisäksi opit mm. putkilukkojen erikoistyökalujen käytön. Tämä DVD käsittää  12 eri osiota, jotka kattavat tiirikoinnin kaikki pääalueet. Tämä video on tarkoitettu lukkosepille ja muille turvallisuusalan työntekijöille sekä henkilöille, jotka työssään joutuvat (mm. turvallisuusala) tekemisiin erilaisten lukkojen  kanssa. Opettajana on huippuluokan ammattilukkoseppä. Tämä on englannin kielinen DVD. Vaikka et hallitsikaan englantia hyvin, tämän DVD:n avulla pelkän katselun kautta opit oikeat ja tehokkaat avausmenetelmät.  Parempaa opetusmateriaalia tiirikoinnista ei löydy!

Hinta: 59 €
Sisältää erilaisen tappilukkojen, useiden tyyppisten munalukkojen, käsirautojen, putkilukkojen ymv.
tiirikoinnin opetuksen. Erilaisten työkalujen, tiirikkasettien käyttö, turva- ketjujen ja lukkojen ohitukset jne jne. Sähkötiirikan käyttö - miten valmistat itsellesi sähkötiirikan
Tämän parempaa ja tehokkaampaa tapaa oppia erilaisia tiirikointi tekniikkoja ei löydy. Tällä DVD:llä opetetaan erilaisten työkalujen käyttöä erilaisiin lukkoihin. Todella selkeät ja visuaaliset menetelmät, joissa käytetään auki leikattuja lukkoja, jolloin näet oikean tekniikan täydellisesti. Lisäksi opit mm. putkilukkojen erikoistyökalujen käytön. Tämä DVD käsittää  12 eri osiota, jotka kattavat tiirikoinnin kaikki pääalueet. Tämä video on tarkoitettu lukkosepille ja muille turvallisuusalan työntekijöille sekä henkilöille, jotka työssään joutuvat (mm. turvallisuusala) tekemisiin erilaisten lukkojen  kanssa. Opettajana on huippuluokan ammattilukkoseppä. Tämä on englannin kielinen DVD. Vaikka et hallitsikaan englantia hyvin, tämän DVD:n avulla pelkän katselun kautta opit oikeat ja tehokkaat avausmenetelmät.
Parempaa opetusmateriaalia tiirikoinnista ei löydy!


Hinta: 59 € Tilaa verkkokaupastamme ->
Visual Guide to Lock Picking DVD
Lockpicking for the New Millenium  DVD
Hinta vain:
59 €
Uutuus! SUPERPICKING DVD
Nyt saatavana DVD:nä. Aiemmin tämä opetusmateriaali on ollut saatavana ainoastaan NTSC-videona USA:ssa.Tämä on yksi markkinoiden parhaista lukkosepän opetusvideoista. Opit normaalit tiirikkatekniikat erilaisilla tiirikoilla kuin myös käyttämään lukkopyssyä ja sähkötiirikkoja. Tässä opetusvideossa on oma osio sähkötiirikkojen käytöstä. Opit oikeat ja nopeat avaustekiniikat.  Myös lukkopyssyn tehokas ja oikea käyttö opetetaan. Eri tiirikkatyypit ja niiden  ja oikea käyttö opetetaan huippuammattilaisen tekemänä. Kaikki demontroidaan selkeästi ja tavalla, josta jokainen voi oppia oikeat menetelmät. USA:n parhaat lukkosepät demonstroivat yksityiskohtaisesti miten erilaisia työkaluja käytetään. Mikään kirja ei voita tätä visuaalista opetusta. Tämä on hyödyllinen ja välttämätön opetusvideo lukkosepälle ja lukkojen kanssa työskentelevälle. Saatavana nyt ensimmäistä kertaa Suomessa ja Euroopassa. (Englannin kielinen- ei tekstitystä) Vaikka et ymmärtäisi samaakaan Englantia, videolta opit seuraamalla ammattilaisen toimintaa.

Hinta: 59 €Tilaa verkkokaupastamme ->
Hinta vain:
59 €
Nyt myös Suomessa: B and E-A to Z DVD
How to get in anywhere, anytime
Tämä amerikkalainen DVD sisältää n. 2 tuntia eriomaista opetusmateriaalia lukkoammattilaisille. Käsittelee erilaiset tiirikat-mukaan lukien sähkötiirikat ja lukkopyssyt ja niiden käytön yksityiskohtaisesti. Erilaset lukot kuten putkilukot, munalukot, tappilukot, avainkopioiden teko, auton ovien avaukset, kassakaappien  avaus jne jne. Selkeä ja havainnollinen, vaikka englanlannin taitosi olisi hieman ruosteessa. Paljon materiaalia, joka nyt ensimmäistä kertaa saatava.

Ihanteellinen opetusviedo lukkosepille, poliiseille ja erilaisille turva-alan ammattilaisille
(Englannin kielinen- ei tekstitystä)

Hinta: 79 €
EXPERT LOCK PICKING DVD
Ainutlaatuinen opetusviedo, jossa opettaja toimii mestarilukkoseppä  Ron Reed. (Tiirikointikilpailun voittaja Kaliforniassa) Jos haluat oppia tiirikoinnin salat huippuammattilaiselta, tästä DVD’stä saat
erinomaiset tiedot. Kaikki esitetään selkeästi halkaistuilla lukoilla, josta saat tarkat ja oikeat avaustekniikat. Opit nopeimmat ja tehokkaimmat tekniikat. Kaikki selkeästi demonstroituna.
Opit myös mitkä tiirikat toimivat parhaiten ja tehokkaimmin erilaisiin lukkoihin. Opit myös miten tiirikkoja voi modifioida saadaksesi paremman ja nopeamman avauksen. Jokaisen lukkosepän ja turva-alan henkilön kannattaa katsoa ja opetella tällä videolla opetetut tekniikat.

(Englannin kielinen- ei tekstitystä)


Hinta: 69 € Tilaa verkkokaupastamme ->
Avainjyrsinkoneet
Tiirikat, Tiirikkasetiti ja sähkötiirikat
Avainjyrsinkoneet
Tiirikat, Tiirikkasetiti ja sähkötiirikat
 
Tilaa verkkokaupastamme ->
Tilaa verkkokaupastamme ->
Tilaa verkkokaupastamme ->
Tilaa verkkokaupastamme ->Tämä on mainio harjoitteluväline. Lukko on leikattu auki niin, että voit visuaalisesti nähdä kaikki toiminnat esim. tiirikointia opiskellessa ja harjoitellessa. Tämän lukon avulla tiirikoinnin opiskelu on helppoa.

Hinta: 59 €
Täydellisesti toimiva oikea lukko, jolla voit opetella avaustekniikat
helposti ja nopeasti. Uusi visuaalinen menetelmä.
Visual cutaway - Harjoittelulukko
Tilaa verkkokaupastamme ->